Категории

10 најдобри изгледи од amfAR New York Gala која го обележа стартот на модната недела

Вчеравечер се одржа amfAR New York Gala која го обележува стартот на модната недела во Њу Јорк.

На неа присуствуаат сите кои се нешто во тој свет. Сите ѕвезди, модели, дизајнери и нормално сите изгледа беспрекорно. Ова се најдобрите изгледи од галата.

АДРАНА ЛИМА

БЛЕЈК ЛАЈВЛИ

ТЕЈЛОР ХИЛ

ДИЈАН КРУГЕР

АНАИС МАЛИ

ХЕЈЛИ БОЛДВИН

КОКО РОША

ЕЛСА ХАСК

ЕМИЛИ РАТАЈКОВСКИ

ХАНА ДЕЈВИС