10 најдобри снежни фотографии #ИнстаСреќа

Македонските инстаграмџии често споделуваат на оваа социјална мрежа добри фотографии од пејсажи и урбани средини, лица и случувања, храна и се што може да ви падне на памает. 

На нашиот инстаграм профил @srekja.mk им дадовме предлог на нашите следачи да не означат на нивните фотографии или пак да го додадат хаштагот #среќа, со цел да ги најдеме најубавите снежни фотографии. Во градовите не видовме, сега за сега, снег, но зошто не би го обелиле малку вашиот екран?

Снежни врнежи на Мавровско Езеро 

Разгледница од Попова Шапка

Спокојот на природата 

 

„Не се враќам дома.“ …сосема разбирливо

 

Не се враќам дома. #winter #snow #mavrovo #visitmacedonia #macedonia

A post shared by Kristina Ristovska (@kristina.ristovska) on

Магичната Рила

 

Сјаеме, облечени во снег

 

Моќ

 

Снежно синило 

 

#СРЕЌА 

Калин Камен и заледеното езеро

 
Коментари

[fbcomments]