10 најлуди тобогани во светот (ВИДЕО)

Летото ни пристига полека, а со тоа се зголемува и желбата за плажа, море и уживање. 

Едно од најзабавните работи се водните паркови, каде има голем број на атркации и тобогани, кои покрај за децата се интересни и за возрасните. Ова се 10 најлуди тобогани во светот, кои мора да ги видите!
Коментари

[fbcomments]