Категории

10 најскапи хотели во светот (ВИДЕО)

Дали некогаш сте помислиле колку чини најскапиот хотелски престој во целиот свет? Каде е и каков луксуз и какви привилегии добивате кога ќе платите илјадници евра за една вечер?

Доколку ве интересира, погледнете го ова видео и дознајте кои се десете најскапи хотели во светот.