10 најубави Французинки на сите времиња: Природност и едноставност се добитната комбинација!

За Французинките честопати се вели дека се едни од најубавите жени во светот. Префинети, елегантни и убави – тоа се само дел од епитетите кои неретко им се препишуваат.

Поради тоа, ви ги претставуваме десетте најубави Французинки кои ги оправдуваат овие епитети и докажуваат дека едноставноста со префинетоста е вечна добитна комбинација.

Anuk Eme

Sofi Marso

Brizit Bardo

Katrin Denev

Marion Kotijar

Ziliet Binos

Lea Sedu

Melani Loran

Misel Mersije

Eva Grin
Коментари

коментари