10 незаборавени ТВ моменти (ВИДЕО)

Телевизијата е тука да не информира, да не занимава, да не насмее, но ова се едни од најсмешните моменти на ТВ екраните, кои секако не можеме да ги заборавиме. 

https://www.youtube.com/watch?v=zdlcE0mankg
Коментари

коментари