Категории

10 причини зошто да не се омажите млада?

Друштвото повторно ви се намалува поради некоја нова омажена пријателка, а вие не само што не помислувате на тоа, туку и ве ежи помислата од се што би требале да се откажете.

Еве ги сите ваши девојачки задоволства на едно место:

1. Немате долгови, од сметки за струја, вода, парно и интернет, а сметката за мобилниот телефон ви е единствената која треба да ја платите вие.

2. Целата плата ви останува да ја трошите на излегување, шопинг, третмани за разубавување, можеби отплаќање на кредит за автомобил и се друго што ви причинува задоволство.

3. Машината заперење не знаете ни како се вклучува, а на рака ги перете само вашите фустанчиња, ниту туѓи кошули, ниту туѓи гаќи.

4. После работа, можете да отидете на пица, а после тоа ако се уште имате енергија и на некое коктелче, без некој накриво да ве погледне кога ќе стигнете доцна дома.

5. Слободно можете да се вратите пијана дома. Брачниот живот не би бил соодветен за голема слобода.

1 2

Прегледи:
606
Објавено на:
23.03.2016