Категории

10 работи кои можете бесплатно да ги земете од хотел

Кога патуваме, честопати одлучуваме да ја поминеме ноќта во некој хотел.

Честопати се прашуваме дали можеме да земеме нешто за време на таквиот престој. Проверете ја нашата галерија и откријте кои работи можете да ги донесете дома од вашиот хотел без каење.

Хотелите нудат многу додатоци и предмети што можете слободно да ги земете. Обично тоа се предмети за еднократна употреба и истите ќе бидат исфрлени од собата откако ќе заминете, затоа не правите ништо лошо со тоа што ќе ги однесете дома. За хотелот, тоа е дополнителна реклама. Кога во вашиот дом ќе донесете производ со лого на хотел, се сеќавате на патувањето и можете да ги споделите вашите искуства со семејството и пријателите, а можеби и некој од нив ќе реши да го посети истото место.

Погледнете ја нашата галерија за да откриете што можете да земете од хотел без дополнителни трошоци:

Нотес и пенкало


Капа за капење


Сет козметика за бања


Брич за еднократна употреба


Комплет за хигиена


Четка за заби


Обувки 


Патен комплет за шиење


Мапа на градот


Чистач за чевли

 

Мартин М. | Среќа.мк

Прегледи:
326
Објавено на:
04.10.2019