Категории

10 сигурни знаци дека вашиот партнер планира да се ожени со вас

Ви откриваме неколку показатели кои сведочат за тоа дека вашата врска е на прав пат и дека покрај вас го имате вистинскиот маж кој во вас гледа своја идна сопруга.

1.Уште на почетокот на врската ви дава до знаење дека сака да се гледа со вас секогаш.
2.Викендите и празниците секогаш ги организира да ги помине покрај вас.
3.Го планира одморот да го помине заедно со вас.
4.Можеш да го побараш во било која доба од денот и ноќта, тој секогаш ќе се јави.
5.Заедно излегувате во град, на кино, на прошетка и на места каде што секој може да ве види.
6.Не се буни кога објавуваш заеднички фотографии на социјалните мрежи.
7.Со вас ги споделува семејните радости но и тајни.
8.Има желба финансиски да ви помага иако тоа не го барате од него.
9.Живее одвоено од родителите. Тие веќе знаат за тебе како и блиските роднини и пријатели.
10.Прв започнува разговор за заеднички живот, семејство, брак.