Категории

10 смешни, но и реални илустрации кои покажуваат колку се променил светот во кој живееме!

Светот станува сѐ потешко место за живеење. Цените на куќите се зголемени, додека просечните плати се намалуваат. Работата веќе не е од 9 до 17 часот, туку од 12 до полноќ благодарение на мобилните телефони. Телевизорите се сѐ потенки, но ние стануваме сѐ подебели. И додека изборот на филтри и објавување на фотографии на Инстаграм се чини забавен, ти всушност забораваш дека вистинската забава е подалеку од телефонот.

1. Помали компјутери, поголеми луѓе

2. Слики од одмор пред и по постоењето на смарт телефоните

3. Проверката на поштата некогаш и сега

4. Улогите се менуваат побргу отколку што мислиме

5. Никој не ја цени напорната работа повеќе

6. Наставничка во 1960 година, наспроти наставничка сега

7. Телевизорите се сѐ потенки, но луѓето сѐ подебели

8. Еволуцијата и филозофијата

9. Рок на траење некогаш и сега

10. На кого му треба семејство кога имаме телефони

Прегледи:
426
Објавено на:
14.12.2018