10 ултимативни женски филмови, кои нема никогаш да ни здосадат

Кога и да сте нерасположени или да ви е досадно, овие 10 филмови се секогаш добра идеја! Ултимативни женски филмови, некои постари, некои понови, романтични и инспиративни, секоја жена има барем еден омилен филм од оваа листа.

ЛЕГАЛНА РУСОКОСА

 

 

ЛОШИ ДЕВОЈКИ

 

 

ЃАВОЛОТ НОСИ ПРАДА

 

 

ДНЕВНИКОТ НА ПРИНЦЕЗАТА 

 

 

13 КОН 30

 

 

ИЗГУБЕНА

 

 

ЛЕСНА А

 

 

ПРИКАЗНАТА ЗА ПЕПЕЛАШКА

 

 

ПРОШЕТКА ЗА ПАМЕТЕЊЕ

 

 

БЕЛЕЖНИКОТ
Коментари

[fbcomments]