10 знаци дека ви е потребна пауза од пронаоѓањето на нова љубов

Повеќето ја доживуваат фазата кога се целосно неподготвени за некој нов во својот живот. Знаци кои укажуваат на тоа дека пред да се впуштите во нова љубовна авантура потребна ви е пауза за самите себе се следниве:

 

  1. Имате напад на паника кога и да се појави некој среќен пар.
  2. Ве нервираат сликите од младите парови на друштвените мрежи.
  3. Размислувате да се јавите на поранешниот партнер со кој врската била навистина лоша.
  4. Барате брза замена за поранешниот партнер и полека ги намалувате критериумите.
  5. Ве нервираат пријателите кои се во среќна врска.
  6. Помислата за љубовен состанок ви звучи како мачење.
  7. Не ве интересираат излегувањата, а телевизорот ви е омилена занимација.
  8. Се повеќе сте убедени дека не постои личност за вас.
  9. Ги заборавате сите убави работи и мислите дека животот ќе престане само затоа што немате партнер.
  10. Уверени сте дека се ќе биде во ред кога ќе најдете нов партнер.Коментари

[fbcomments]