Категории

10 ѕвезди кои некогаш биле бездомници, а денес имаат милиони

Од Даниел Крег до Хали Бери, овие денешни ѕвезди во некој период од нивниот живот живееле на улица многу сиромашни, но тие претставуваат доказ дека среќата може одеднаш да направи пресврт.

Луѓето стануваат бездомници на разни начини – со бегство од родителскиот дом, несреќа која му се случила на нивниот дом или пак, натрупување на долгови, а повеќето луѓе си мислат дека тоа никако не може да им се случи нив.

Сепак, овие славни ѕвезди се вистински пример за тоа како среќата може наеднаш да се промени и дека и тие во некој период од нивниот живот биле без дом, а денес се богати и славни ѕвезди.

Во видеото во продолжение погледнете за кои ѕвезди станува збор.

Прегледи:
505
Објавено на:
26.05.2016