Категории

100 идеи за костими за Ноќта на вештерките

Ноќта на вештерките е американска традиција, но се повеќе почнува да се обележува и во Европа.

Иако не се прославува во исти размерки како во САД, сепак се почесто има тематски забави, а доколку ви треба идеја за костим, сигурно ќе најдете инспирација во ова видео.

Прегледи:
329
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
28.10.2016