Категории

11 докази дека тесниот фустан ја истакнува цела убавина на трудничкото тело

Во текот на бременоста начинот на облекување се менува, а се повеќе трудници можат да се видат како одбираат тесни и прилепени фустани кои го истакнуваат трудничкиот стомак но и пружат удобност при носењето.

Баш овој модел на фустани е доказ дека не морате да се откажете од тесната облека. Освен што изгледаат женствено и сензуално, тие се удобни и практични, што е императив при бирање на турдничката облека.

И многу жени од јавниот живот во текот на бременоста бираат растегливи модели кои ја истакнуваат сета убавина на нивното трудничко тело. Дека овој модел на фустан вистински прилега и изгледа прекрасно фокажуваат овие единаесет фотографии од познатите дами.