Категории

11 креативни начини да ја употребите алуминиумската фолија

Употребата на фолијата не мора да ја ограничите само за готвење во кујната, таа може да се најде и за други нешта во домаќинството.

Ова видео ќе ви покаже 11 креативни начини како да ја употребите алуминиумската фолија.

Прегледи:
114
Објавено на:
19.07.2017