Категории

13ти Ехо Фестивал на планински филм во МКЦ!

Во период од 19ти до 23ти септември повотрно се враќа Ехо Фестивалот на планински филм во МКЦ! На овогодишното издание ќе бидат проектирани 49 филмови, ќе се одржат 10 презентации и уште 3 работилници за деца.

13ти Ехо Фестивал на планински филм ќе се оддржува во 4те кино сали во Младинскиот Културен Центар – МКЦ.

 

Содржината за 19.09:

——-

Ден 1, 19 септември, понеделник

Локација: Парк кино, МКЦ, Време:19:00

19:00 Отворање на Ехо 2022, Доделување на награда за животно дело на Кочо Недков, Филм на Кочо Недков

19:30 „Последната планина“, Крис Терил, Велика Британија, 2021, 100’

21:30 „Оганот на љубовта“, Сара Доса, САД, 2022, 93’

——-

Дозјанте ја целосната програма на официјалниот Facebook настан.

 

Прегледи:
179
Објавено на:
19.09.2022