Категории

15 мошне креативни и интересни реклами на автобуси

Во ера каде рекламите се на секој чекор од нас, на разните медиуми, социјалните мрежи, а некогаш се и толку субтилни што не сфаќате дека сте изложени на маркетинг.

Автобусите се еден начин на рекламирање и ги гледа целиот град, но за да бидат забележани мора да бидат уникатни. Ова се едни од најинтересните реклами на автобуси, инвентивни и интересни, сигурно привлекле големо внимание на улиците.

Автобус за аеродромот во Берн

creative-bus-ads-bernmobil-airport

Image ©Neue Lgk, Berne and Zurich, Switzerland

Автобус перална

creative-bus-ads-bottle-clean1

Image © (Unknown)

Автобус за Career Builder

creative-bus-ads-career

Image © (unknown)

Автобус играчка

creative-bus-ads-childrens-charity-toy-bus

Image © Saatchi & Saatchi, UK

Автобус како камион за собирање отпад

creative-bus-ads-garbage

Images © GREY Amsterdam

„Во еден залак“Автобус

creative-bus-ads-just-one-bite

Image © (unknown)

Автобус лимузина

creative-bus-ads-limo

Image ©TBWA\CHIAT\DAY, USA

Автобус ајкула

creative-bus-ads-shark

Image © (Unknown)

Залепен на автобусот

creative-bus-ads-stuck

Image © (Unknown)

Четка за заби

creative-bus-ads-toothbrush

Image © Kim Sokola & Julia Neumann

Отвори го паричникот

creative-bus-ads-wallet

Image © Fältman & Malmén, Stockholm, Sweden

WeightWatchers Автобус

creative-bus-ads-weightwatchers

Image © Liat Azulay

Автобус змија

creative-bus-ads-zoo-bus

Image © Bates Y&R

Прегледи:
154
Објавено на:
05.08.2016