Категории

15 професии, кои велат дека имале врска со колега

Некои психолози, велат дека кога поминувате многу часови на ден во друштво на одредени луѓе, и постои поголема веројатност да се случи тоа што не сте очекувале. Истражување на Approved Index во Англија, покажува дека кај некои индустрии врските меѓу колеги се многу повообичаени од други. Ова се првите 15 индустрии, кои велат дека имале врска со колега:

1. Мода – 83,87%

2. Политика – 80%

3. Транспорт и логистика – 75,93%

4. Изградба – 75 %

5. Банки / финансии – 70%

6. Јавен сектор – 70%

7. Технологија и IT – 68,94%

1 2

Прегледи:
211
Објавено на:
10.03.2016