15 ѕидни декорации за вашиот дом кои ќе ве инспирираат

Една од најважните работи во украсувањето на домот е ѕидната декорација. Бојата на ѕидовите е важен фактор кој придонесува кон севкупниот амбиент.

Ѕидовите мора да бидат компатибилни со мебелот, завесите, теписите, паркетот за да формираат една целина.  Постојат мноу техники на декорација на ѕидовите. Ова се некои од нив кои можат да ве инспирираат да внесете шаренило и креативност и во вашиот дом.

  
Коментари

[fbcomments]