17 пати кога Робин Вилијамс не насмеа до солзи

Смртта на оваа легенда го натажи сиот свет, многумина уживаа во неговите улоги и многумина израснаа со неговите филмови. Ова се дел од неговите најдобри улоги, неверојатни моменти кои никогаш нема да се заборават.

https://www.youtube.com/watch?v=DxFr7BpH8z0

https://www.youtube.com/watch?v=5CTvjwt1bvY
Коментари

коментари