Модните блогерки го обожаваат: Тренд кој треба да го имате на себе оваа зима!

Што ни приготвија светските трендсетерки за ладните денови?

Најголем тренд во моментов е еден дезен кој ни е добро познат на кој во зимските месеци нема да можеме да одолееме. На овој дезен не можеме да му одолееме секоја сезона во овој период, секоја година, всушност доколку подобро размислиме, секоја деценија. Станува збор за тартанот.

Сепак, поентата на комбинирање на овој ефектен зимски дезен не е класичен избор, иако може да биде доколку сакате, но доколку ги пратите светските инфлуенсерки ќе изберете некоја неочекувана боја на тартан, во комбинација со некои интересни додатоци.
Коментари

коментари