Категории

Фотографи посетуваат деца во болниците и ги фотографираат со Дедо Мраз! (ФОТО)

Божиќ е најубавото време во годината кога повеќето од нас чувствуваат потреба да им помогнат на другите. Без разлика за каков гест станува збор, ширењето љубов е секогаш добра идеја. За оние кои имаат време да волонтираат во непрофитни организации ова е одличен период да подарат љубов и внимание на оние на кои тоа им е најпотребно.

Од 2016 година организацијата „The Heart Project“ посетува болници каде што ги фотографираат болните дечиња со Дедо Мраз.