Илустратор го претставува процесот при забременувањето на неговата сопруга преку комични илустрации

Yehuda Adi Devir е илустратор од Тел Авив кој преку своите илустрации го прикажува животот со неговата жена, Маја. Од неодамна тие се впуштија во ново „патување“ во животот – очекуваат дете. Тој ги прикажува сите радости и потешкотии при овој процес. „Мислам дека на луѓето им се допаѓаат овие илустрации поради тоа што се поистоветуваат со нас“, вели тој. Погледнете за што станува збор.




Коментари

коментари