Чек дис аут
Search

Модерни уметнички инсталации за кои тешко да поверувате дека се реални! (ФОТО)

Сите светски чуда се најдобар пример за тоа како архитектурата со тек на време станувала сѐ подобра и како продолжува да се усовршува. Некои уметници создаваат модерни уметнички инсталации на нашите омилени места и невозможно е да не ги обожавате. Погледнете дел од неверојатните градби низ светот.
Коментари

[fbcomments]