Категории

19 генијални идеи како да го трансформирате стариот мебел

Нема потреба да го фрлате стариот мебел или други навидумм непотребни предмети кои ви се во домот или подрумот. За се може да се најде примена, доколку го прилагодите, употребите малку боја, внимание, труд и инвентивност. Ова се интересни предлози, но и инспирација за тоа како би можеле да направите трансформација во вашиот дом.

Нов живот за старата маса, како? Тука може да најдете инструкции. 

Вака може да го преправите стариот држач за цвекиња. 

Доколку сакате старата комода да ја преправите во тренди парче со огледало, еве го начинот. 

Вака може да ја преправите старата полица. 

Нов живот за старомодниот плакар. 

Вака може да направите уникатен мебел со помош на палети. 

Вака од старите столици, може да направите тотално нови. 

Кревет од палети? Тука ги има сите детали. 

На старата гитара може да и се најде нова улога. 

Стариот куфер може да го направите интересно парче. 

Уникатна маса со мозаик. 

Слатка и практична комода. 

Од досадната кутија за складирање на ситници, создајте нешто интересно. 

Пластичното столче може многу лесно да се преправи во кул парче мебел. 

Мали трикови за разубавување на старата кујна

Мала промена на бојата на мебелот може да биде одлична идеја.

Масична од куфери? Да, можно е. 

Нов живот за старото биро. 

Уште една примена за старот куфер, каква не би ви паднала на памет.