Категории

Тестирајте ја вашата врска со само едно прашање

Понекогаш добро е да ја тестирате сериозноста на вашата врска, без оглед колку ви е добро во моментот.

Ако сакате да знаете “на што сте“ поставете само едно прашање и тоа : ДАЛИ НА ПАРТНЕРОТ МУ Е БИТНО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ ?

Американскиот водител и комичар Сет Мејерс им порача на жените да не губат ни секунда од своето време со момци кои не сакаат да го чујат нивното мислење, или совет.

Во квалитетна врска партнерот мора да ве вклучи во процесот на донесување на одлуки и така да го покаже почитот кон вас. Ако не претставувате фактор во донесување на одлуки, тоа значи дека тој не се замислува со вас на подолг рок. Затоа размислете –  дали сакате таква врска ?

An attractive couple playing around on the beach

Прегледи:
184
Објавено на:
26.01.2016