Категории

Визуелно задоволство преку овие совршено наместени секојдневни предмети

Emily Blincoe е фотографка од Нешвил, Тенеси, која вложува многу труд и креативност во редење на секојденви предмети.

Таа создава дела кои се вистинско визуелно задволство, подредени по големина, совршена хармонија од бои и форми. Лижавчиња, лисја, корнфлекс, камења…и најобичните предмети во нејзините раце се претвораат во вистинска уметност.