Малата Софи пее песна на Витни Хјустон (ВИДЕО)

Малата Софија од Белфаст има само две години и ги знае зборовите на песната „I have nothing” на легендарната Витни Хјустон.

Untitled

Погледнете ја нејзината емоција додека ја интерпретира песната…Непроценливо!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=60o0X9PXDKc[/tube]
Коментари

коментари