Категории

20 години ги фотографирал своите патници во Њујорк

Задното седиште на такси возилото на Рајан Вајдман во Њујорк со децении беше и “студио за фотографирање”.

Кога Рајан Вајдман пристигнал во Њујорк во 1980 година, имал многу соништа кои сакал да ги оствари. Затоа решил да започне да работи како фотограф.

Инспириран од неговиот сосед, кој исто така бил фотограф, Рајан решил ја исполни својата желба и да ја обедини работата со страста за фотографирање.

Прегледи:
239
Објавено на:
09.11.2017