Категории

2022 година низ шеги

Веќе стапнавме во 2023 година со надеж дека и оваа година ќе биде подобра од претходната. Секоја година си носи свои предизвици, а некои од нив покрај смеа ни будат и солзи.

Да ја погледнеме 2022 којашто беше повеќе од предизвикувачка, но предизвиците се тоа што нѐ прават посилни и помоќни нели?

1. Јас на важен zoom meeting гледајќи како мојата мачка повраќа пред мене на масата:

2. Како сите гледаат на цените за бензин:

3. Јас на пат за работа слушајќи ја песната од Бијонсе којашто ми вика да ја напуштам работата:

Прегледи:
197
Објавено на:
09.01.2023