20 работи кои морате да ги направите ова лето

Додека во некои делови од светот, луѓето во текот на целата година гледаат сонце и високи температури, ние имаме само неколку месеци од летото. Па, затоа секоја минута од летото се брои. Еве неколку идеи за како да ви биде подобро летото:

 

1. Разбудете се доцна

2. Шетајте боси

3. Направете леден чај

4. Носете удобна облека

5. Излакирајте ги ноктите со светли бои

6. Шетајте со вашето милениче

7. Пливајте голи

8. Направете си свои третмани за убавина

9. Бојадисајте ја косата во луди бои

10. Организирајте забава во вашата градина

11. Направете сладолед

12. Прочитајте барем една книга

13. Закопајте ги стапалата во песок

14. Направете песочен замок

15. Пробајте нов спорт

16. Почувствувајте го мирисот на свежо искосена трева

17. Направете венче од цвеќиња

18. Забавувајте се со летало

19. Организирајте кампување

20. Гледајте го изгревањето и заоѓањето на сонцето

 
Коментари

коментари