Категории

22 ЈУНИ Е ДЕН НА ПОЗИТИВНИТЕ МЕДИУМИ

22 Јуни е ден на позитивните медиуми. Позитивните медиуми се оние медиуми кои зборуваат за реалните состојби во светот, меѓутоа, секогаш се трудат да ја доловат позитивната страна на сѐ. Ние, во среќа.мк, редовно се трудиме да ја задржиме мисијата на позитивен медиум. Нека ни е среќен овој ден!

Прегледи:
280
Категории:
Секојдневие
Објавено на:
22.06.2020