25 години изгледаше потполно исто: Шакира со драстична промена во имиџот! (ФОТО)

Колумбиската пејачка Шакира пее од својата 15. година и откако знаеме за неа, секогаш изгледа исто – природно лице без многу шминка, совршено затегнато тело и дива, нескротлива коса која практично е нејзиниот заштитен знак.

Сепак, по сите овиее години, 41- годишната пејачка одлучила дека конечно е време за некоја промена, па почнала токму од својот заштитен знак.

По долго време, Шакира одлучила да ја скрати својата долга коса до раменици и така успеала да изгледа уште помлада.
Коментари

коментари