ФОТО: 26 квадратна куќа која крие неверојатен луксуз

Доколку мислевте дека не е возможен живот во мала куќа, тогаш погледнете каков луксуз содржи овој 26m² дом направен во Америка. 

Ова е само уште еден доказ дека со малку креативност и иноватинвост дури и најминијатурната куќа можете да ја направите совршен дом опремен со сите неопходни нешта за живеење.

96-e1420803371477

214-e1420803303775

280_square_foot_house_081

310

410

610-e1420803335723
Коментари

[fbcomments]