Категории

3 едноставни начини како да го подобрите Вашето расположение токму сега!

Нерасположени сте, Ве нервира секоја ситница? Не грижете се, денешниот ден уште не завршил, а Вие имате време да го разубавите почнувајќи токму од овој момент! Погледнете како да го направите ова:

1. Ценете го она што го имате. Одвојте две минути и седете во тишина. Размислете за работите коишто треба да ги цените и заблагодарете се.

2. Дејствувајте онака како што би сакале да се чувствувате. Доколку сакате да се чувствувате позитивно и ентузијастично, дејствувајте онака како што би дејствувала позитивна личност.

3. Подарете некому комплимент, ќе ја расположите и другата личност и самите себе.

Прегледи:
127
Категории:
Секојдневие
Објавено на:
01.12.2022