6 феноменални предлози за лоб фризура

Кога станува збор за оваа супер популарна должина, фризерите советуваат пред да се одлучите за неа, да обратите внимание на различните варијации на оваа тема, кои значително можат да влијаат на општиот впечаток.

Доколку не сте склони кон екстремни промени, а сакате да направите нешто поразлично со вашата коса, популарниот лоб (или долг боб) е најсигурна варијанта. Тоа е начин да направите нешто смело, но во исто време станува збор за женствена фризура, а сепак не е екстремна. Сепак, имајте на ум дека не се сите лобови исти и дека разликата меѓу нив може да направи и голема разлика в вашиот изглед во зависност од она што го сакате, но и самиот тип на коса и облик на лице.

Мини лоб

Асиметрична А линија

Стил – супермодел

Долги прамени

Бебешки шишки

Должина до раменици
Коментари

[fbcomments]