Категории

3 филмови коишто ја прикажуваат темната страна на човештвото

Дали сте спремни да нурнете во темнината на човештвото? Овие филмови не се за оние со слабо срце затоа што истите оставаат многу силни и мрачни впечатоци. Погледнете кои се тие:

1. Funny games (1997)

2. Threads (1984)

3. Dogtooth (2009)

Прегледи:
183
Категории:
Филмови и серии
Објавено на:
08.02.2023