3 хороскопски знаци кои никогаш не се задоволни

Следните 3 хороскопски знаци никогаш не се задоволни. Тие се родени критичари, а нивната критика е насочена за се и кон секој. Можете да го дадете максимумот, но тие секогаш успеваат да пронајдат нешто што не е како што треба.

 

Близнаци
Најнеодлучен знак, но и најголем критичар. Секогаш успева да пронајде нешто што не одговара.

Девица
Луѓето родени во знакот Девица се големи перфекционисти, а самиот тој факт укажува дека се склони кон критики. Но тие не ги критикуваат само другите, туку се строги и критични и кон самите себе. Оставаат впечаток на едно хронично незадоволство.

Водолија
Овој знак не е толку склон кон критикување на останатите, колку што умее да се критикува себе си . За Водолијата самокритиката е еден вид на терапија.
Коментари

коментари