3 хороскопски знаци кои се најлоши ОДМАЗДНИЦИ

Не ни помислувајте да ги повредите, ќе зажалите!

Прекинувањето на врската не пријатно за никого и никој не го поднесува тоа лесно, иако многуминал најпосле го прифаќаат тоа и продолжуваат понатаму со својот живот. Но од друга страна, постојан 3 хороскопски знаци кои , ако се емотивно повредени, ќе направат се за да се одмаздат.

Близнаци
Старата кинеска поговорка вели: седи на брегот на реката и ќе го видиш лешот на твојот непријател како поминува. Баш тоа им поминува во главата на Близнаците после раскинувањето, кои го исчекуваат денот кога својот поранешен партнер, сегашен непријател, ќе го видат како пати. Кај Близнаците дури и кога не сте виновни, виновни сте и тоа „за сите пари“.

Лав
Ве мрази затоа што не сте послушни и не му се восхитувате на неговата величественост. Нема да прави ништо веднаш затоа што осветата се служи студена, но затоа ќе најде некој соучесник кој ќе ви го загорчи животот каде и да се појавите. Тој ќе ве прогонува насекаде се додека не ја исполни својата одмазда.

Шкорпија
Иако по правило на хороскопот, поранешниот партнер на Шкорпијата би требало да умре на лице место, во реалноста тоа не оди така. Ќе го направат најподлиот и најмистериозен план за поранешниот партнер да зажали што се роди. А ниедна казна никогаш нема да ги задоволи, ако ги прашате нив.
Коментари

[fbcomments]