Категории

3 хороскопски знаци на кои им е неверојатно тешко да кажат „те сакам“

Дали сте на оваа листа?

Зошто изјавата на љубов е понекогаш толку застрашувачка? Се плашите дека ќе изгледате ранливо и отворено? Дали се чувствувате одговорни за вашите зборови или едноставно не сте целосно сигурни во нив? Или можеби први не сакате да го кажете ова, чекајќи признание од вашиот партнер?

Како различните хороскопски знаци се однесуваат на зборовите на љубовта и колку лесно ги користат? Еве 3 хороскопски знаци на кои им е неверојатно тешко да кажат „те сакам“.

 

Лав

Многу е тешко за вас, како најгорд хороскопски знак, да ги покажете вашите чувства спрема саканата личност. Вашата суета можеби нема да издржи можен неуспех, па пред да ги кажете зборовите на љубовта еднаш, 107 пати ќе ги „измерите“ чувствата на саканата личност. Признанието кое што сте го добиле е благодарение на обемот и стилот што ја одредиле вашата природа. Импресивни украси, подароци, огномет – со сигурност ќе ја зголемат сериозноста на вашите намери.

 

Девица

Љубовта е многу интимна за вас. Вие не ја покажувате љубовта на секој чекор и нема да се фалите за вашите чувства. Љубовта е светата тајна што им припаѓа на двајца, а вие ќе ја отворите вратата на храмот на вашата душа само на некој кој е способен за такви длабоки чувства.

 

Вага

Во искрено признание може да се впуштите само ако вашата тишина стане смртна казна за лицето во кое сте се заљубиле. Во сите други случаи, ќе одите по камења, надевајќи се со цела сила дека ќе ги забележи вашите погледи, значајни воздишки и не премногу вешти навестувања.