3 книги кои мора да ги прочитате до крајот на годината: Овие приказни никогаш нема да ги заборавите!

Есента и зимата се најдобро време за читање – има ли нешто поубаво од покривањето со топол прекривач, во комбинација со топол напиток и лутајќи со мислите во сосема друг свет читајќи добра книга? 

Ви препорачуваме до крајот на годината задолжително да ги прочитате овие три феноменални приказни кои буквално ќе ве остават без здив.

1. Човекот по име Уве (Фредрик Бакман)

Приказната за старецот со име Уве ја освои публиката ширум светот, а овој наслов стана еден од најпродаваните, со повеќе од 4 милионин продадени примероци ширум светот. 

2. Додека не те сретнав тебе (Џоџо Мојес)

Љубовна приказна која не личи на ниедна друга. Не, овде не станува збор за тривијални кавги, клише и прељуби. Ова е љубовна приказна која сосема реално може да ја напише животот, кој понекогаш воопшто не е благ.

3. Шепнувачот (Донато Каризи)

Љубителите на трилерите, нека се подготват за фамозната книга на Донато Каризи, која е најшокантната приказна која досега сте ја читале. Неверојатните пресврти се феноменални, а интригантната нарација ве влече се подлабоко во мрачниот свет во кој доминира злото.
Коментари

[fbcomments]