3 секс пози кои мажите не ги сакаат

Да се ​​разбееме, тие уживаат во секоја ситуација, но, да речеме, така, ако сексот може да помине без овие три позиции, момчињата навистина нема да се бунат.

1. Во када
Секс во бања? Повеќето мажи го сметаат за исклучително непријатен. За почеток, таму е тесно. И тешко. И  водата не е навистина добар лубрикант.

2. Секс во стоечка положба
Кога филмот сака да го покаже најинтригантниот, турбулентниот секс, тој мора да се случува на ѕидот. Мислиме дека жените немаат многу поплаки, оваа поза е навистина возбудлива, но од мажите тоа бара значителна физичка подготвеност. Да ја држат тежината на партнерот со моќта на неговите мускули. Со текот на времето, станува потешко и потешко и потешко …

3. Лажица

Можеби е тешко жените да веруваат, бидејќи оваа поза, помеѓу сексот и прегратката, често ни е најубава поради нежноста што ја носи. Но, мажите се помалку сентиментални кон неа и не им се допаѓа сето тоа. Објаснувањето е едноставно. Знаеме дека мажите се визуелни типови и уживаат во погледот на жените (и на нивната изведба), а во лажица аспект тоа не е им е овозможено.


тагови


Коментари

коментари