Категории

30 неверојатни фотографии од жаби кои ќе ве воодушеват

Фотографот Ајар Сетиади ги фоотграфирал овие жаби кои живеат во близина на неговиот дом во Индонезија. Овие фотографии го откриваат фасцинантното однесување на жабите. 

Сетиади ги третира животните како домашни миленичиња, дозволувајќи им да си играат во градината додека тој ги создава овие посебни фотографии. Уживајте!

 

Прегледи:
149
Објавено на:
12.09.2021