Категории

4-годишно златно дете од Македонија објаснува зошто решиле од Англија да се вратат назад во Македонија

Мајката го објавила ова видео како одговор на сите оние што прашувале зошто по нецела година живот во Англија, решиле да се вратат во Македонија.

Благодарност до Горан Димитров

Извор : Мотика

Прегледи:
528
Објавено на:
26.07.2017