Категории

4 тајни на Ирина Шајк за природна убавина

Ирина Шајк е една од дамите кои можат сѐ, без големи скандали и откривање многу кожа. Нејзината убавина блеска од неа, па невозможно е да не забележите дека зрачи со енергија. Денес ви ги откриваме тајните на убавината на Ирина Шајк, со чија помош изгледа совршено.

Покрај тоа што нејзиниот стил е освежувачки и заводлив, Ирина може да се пофали и со едноставни и ефикасни избори при истакнувањето на природната убавина.

Непослушна коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on


Ирина има одлично решение за косата кога е непослушна. Едноставно ја префрла слободно преку рамената фиксирајќи ја со шноли од двете страни.

Истакнување на очите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on


Очите можете посебно да ги истакнете со креон кој ќе го ставите на долниот капак. Остатокот од шминката треба да биде неутрален бидејќи фокусот е исклучиво на очите.

Cat eye  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on


Наместо класичната техника, со сенката за очи направете остри ивици за суптилен и воедно заводлив поглед.

Сјај

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on


Кога се двоумите околу шминката, секогаш изберете благо сјаен изглед.