Категории

4 трендови за убавина кои ќе бидат доминантни во оваа година

Ова е совршено време за свежо обновување на вашиот секојдневен изглед! Во продолжение пронајдете инспирација со овие четири трендови за убавина кои ќе бидат најзастапени во 2020 година.

Истакнете ги очите

Очите се во фокусот, но не и задимените очи што сме навикнати да ги гледаме. 2020 година носи повеќе бои и интригантни нијанси и линии. Повеќе се работи за користење шминка како украс или декорација, а не само како убава подлога.

 

Сјајни усни

Набаветебалсамиза усни и сјаеви! 2020 година е одстапка од видливи и прецизни усни и ни носи одлични нијанси кои самододаваат на природната боја.

 

Одржлива убавина

Тренд, исто така, ќе биде да се избегнат пластичните и еднократнитекозметичкипроизводи. Наместо марамчиња за чистење лице, користете гелови за чистење или марамчиња за чистење што можете да ги измиете одново и одново.

 

Pop-up фризури

Косата треба да се отстрани од лицето и од фризуратада се извлечат само неколку прамени кои што ќе го уоквират лицето. Секси и софистициран изглед кој не бара многу напор.

Прегледи:
284
Објавено на:
18.01.2020