5 хороскопски знаци кои се родени манипулатори: Пазете се, нивните зборови заведуваат

Ви ги претставуваме 5-те хороскопски знаци кои многу лесно манипулираат со другите …

Луѓето можат да бидат повеќе манипулативни од другите во зависност од хороскопскиот знак. Кога се наоѓаат во непријатна ситуација, секој од овие хороскопски знаци ќе се обиде да се извлече. Некој на посуптилен начин, а од другите треба да се чуваме!

 

Шкорпија

Шкорпијата е најманипулативниот хороскопски знак. Толку лесно ќе ве изманипулира што дури ќе мислите дека сè е ваша идеја. Тие се крајно недоверливи и секогаш треба да бидете претпазливи кога ќе ви кажат или направат нешто за вас.

Тие ја исцрпуваат вашата животна енергија, а вие дури нема и да забележите. Тие се многу материјалисти и сакаат пари повеќе од другите знаци. Тие се крајно љубоморни и ќе ве убедат дека сте виновни и кога не сте.

 

Рак

Ракот е длабоко емотивен и интуитивен. Тоа можеби е добро, но тие претеруваат со својата фантазија и ќе ве обвинат за нешто што никогаш не се случило.

Тој ќе ве изманипулира дека вие сте виновни, ќе ве навреди и на крајот заради таа емоција ќе се пресели на друг континент и ќе се ожени со првата на која што ќе наиде, а ќе ја остави жената што ја сака.

 

Близнаци

Близнаците се колебливи и хиперактивни. Понекогаш тие делуваат како да немаат став и дека не се борат за себе, а всушност тоа не е така. Немојте да дозволите да ве измамат, тие секогаш ја гледаат само својата корист. Доцнат, а ќе ги обвинат другите дека се виновни за тоа. Тие се многу добри како родители.

 

Риби

Рибата е секогаш насмеана и како да може секогаш да се потпрете на неа, а сепак таа го прави тоа само за свои интереси. Ќе ви се чини дека е постојано околу вас и дека случајно ја сретнувате, а всушност сè е испланирано и ве „брка“ додека ја гледа својата корист. Ќе ја искористи вашата ранливост за да си ги олесни себеси работите.

 

Лав

Лавот сака да биде главен насекаде и во центарот на вниманието. Тоа е едноставно неговата енергија што гори одвнатре. Тој е подготвен да го преземе водството во општеството, иако не е во право. Постојано доцни бидејќи нема добра организација на времето и потоа бара изговори за да го оправда тоа. Може да ве изманипулира, но претежно е чесен, понекогаш и премногу. Иако се чини дека постојано зборува, тој е многу таинствен и неговите вистински планови се само во неговата глава, никој не ги знае. Затоа не можете 100% да се потпрете на нив. Во длабочината на душата се многу мрзеливи, иако премногу работат.
Коментари

[fbcomments]