5 корисни трикови за низ домот

1. Оревот може да ви помогне да ја корегирате оштетената дрвена површина.

2. Лесно може да го одзатнете водоводот, со помешување на половина шоља сода бикарбона и цела шоља оцет.

3. Вратата е ужасно гласна? Ставете гумен ластик, вашите уши ќе ви бидат благодарни.

4. Железната тава исчистете ја со крупна сол.

5. Сакате да отштрафите оштетен штраф? Во тоа ќе ви помогне гумена лента.
Коментари

коментари