5 легендарни изјави на Ријана кои треба да ги запомни секоја девојка!

„Никогаш нема да бидеш за сите доволно добра, но секогаш ќе бидеш за некого најдобра“, порачува Ријана и охрабрува. Ова се 5 изреки од неа кои секоја жена треба да ги запомни!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


1. „Оној момент кога ќе научиш да се сакаш себеси, веќе нема да сакаш да бидеш некоја друга.“

2. „Потешко е да се биде ранлива отколку силна.“

3. „Никогаш нема да бидеш доволно добра за сите, но секогаш ќе бидеш за некого најдобра.“

4. „Животот е краток, не трошете го во тага, бидете оние кои сте, бидете среќни, бидете слободни. Бидете што ќе посакате.“

5. „Биди девојка со мозок, кучка со став, дама со достоинство.“
Коментари

[fbcomments]